Renovering av betonggolv i Västerås, Skövde och Örebro

Schills Betongslip

Renovering av betonggolv i Västerås, Skövde och Örebro

Om du är i behov av hjälp med kvalitativ och väl genomförd renovering av betonggolv i Västerås, Skövde eller Örebro, så har du kommit fullständigt rätt. Förutom att jobba med betongslipning, så är vårt företag nämligen ett mycket bra val för allehanda arbete inom renovering av just betonggolv. Vi arbetar med alla moment och slipning, polering, beläggningar, fräsning och annat är exempel på tjänster som vi erbjuder.

Vad du får hjälp med

Genom att samarbeta med oss, så kan man få hjälp med det mesta som innefattar renovering av betonggolv. Vårt företag är specialiserat på att genomföra olika typer av renoveringar av diverse betonggolv. När man vill ha hjälp med bland annat slipning, polering, olika former av beläggningar och fräsning med mera, så kan man komma till oss på Schills betongslip. Det kan också vara bra att veta, att allt arbete här hos oss genomförs av tålmodiga, noggranna och gladlynta medarbetare, som har som mål att göra alla kunder nöjda med allt det som de får hjälp med.

Är du intresserad?

Kontakta oss gärna, om du är intresserad av oss och vår verksamhet. Om du behöver tips och råd, så är detta självfallet någonting som vi står till tjänst med helt kostnadsfritt. Samma sak gäller, om du vill erhålla en offert för presumtivt arbete. Om du vill, så kan vi komma ut till dig och diskutera din situation och förslag på en bra lösning för dig och dina behov.